1 februarie 2010

200 de blocuri din sectorul 1, reabilitate termic in 2010

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a anuntat ca in 2010 va intensifica programul de reabilitare termica a blocurilor si isi propune sa includa peste 200 de imobile.
In acest an vor fi reabilitate termic peste 200 de imobile din cartierele Pajura, Bucurestii Noi, Calea Grivitei, Ion Mihalache si Baneasa, informeaza un comunicat al Primariei Sectorului 1 remis Ziare.com.

"Blocurile reabilitate termic sunt blocuri ca si noi, cu un aspect urbanistic placut, care ofera un confort termic locatarilor acestor imobile. Acest lucru se reflecta deja prin facturi mai mici cu 40% pentru consumul de agent termic in blocurile din Sectorul 1 la care reabilitarea termica a fost finalizata", a declarat Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

Peste 4.500 de familii din Sectorul 1 locuiesc deja reabilitate termic de administratia locala fara ca locatarii sa plateasca vreun ban pentru aceasta investitie. Primaria Sectorului 1 finanteaza jumatate din costurile reabilitarii termice a blocurilor, restul de 50% din costuri provenind de la bugetul de stat.
Sursa: Ziare.com
Autor: Irina Ursu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugam să specificați "Numele" pentru o identificarea mai ușoară a răspunsului.... Mulțumim!

Dacă vă place acest Blog, va rugăm să-l susțineți printr-un click pe anunțul de mai jos. Mulțumim!