11 martie 2011

Un administrator oferă 560 de euro recompensă pentru denunţarea vecinilor fumători

Nu se întâmplă în România, asa cum probabil ați bănuit. Un administrator de imobile din nordul Suediei a propus o recompensă de 560 euro pentru locatarii dispuşi să-şi denunţe vecinul surprins fumând într-un imobil unde fumatul este interzis, relatează joi AFP, citat de Agerpres.

"Am hotărât să le ofer o recompensă de 5000 de coroane locatarilor noştri, pentru a ne ajuta să stabilim care sunt persoanele care fumează", a declarat Hans Selling, directorul Mitthem, o societate din oraşul Sundsvall (400 km nord de Stockholm).

"Nu este vorba de niciun fel de delaţiune", a declarat Selling. "După ce primim o informaţie, trebuie să constatăm că persoana în cauza într-adevăr fumează în imobil. Un simplu denunţ anonim nu este suficient pentru a obţine recompensa" , precizează el.

Iniţiativa vizează un complex rezidenţial din Sundsvall cu 121 de apartamente unde fumatul nu este permis "nici în case şi nici pe balcoane". Selling argumentează că, deşi măsura poate stârni controverse, scopul scuză mijloacele.

"Este extrem de grav când oameni care au semnat că vor sta într-un imobil unde nu se fumează îşi permit să-şi aprindă ţigara şi astmaticii care au ales şi ei să locuiască în imobil sunt nevoiţi să se mute", a explicat administratorul suedez.

Doriți un administrator pentru imobilul dumneavoastră, contactați-ne www.administrator-imobile.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugam să specificați "Numele" pentru o identificarea mai ușoară a răspunsului.... Mulțumim!

Dacă vă place acest Blog, va rugăm să-l susțineți printr-un click pe anunțul de mai jos. Mulțumim!