13 iunie 2011

Sisteme de termoizolatie pentru locuinta Dumneavoastra: Izolatii cu celuloza

Izolații cu Celuloza
Sistemul de izolare cu celuloza este o solutie moderna si performanta de izolatie termica si fonica, realizata prin injectarea sub presiune in spatial de izolat a fibrei de celuloza. Materia prima este compusa din material organic obtinut prin reciclarea hartiei, ignifugat, aditivat cu solutie antiseptica pentru prevenirea aparitiei fungilor şi tratat împotriva dăunătorilor (ex. rozatoare, insecte)
Conductivitatea termica a fibrelor de celuloza este de 0.037kW/mK,mai buna decat cea a materialelor obișnuite.
Proprietatile fizice ale celulozei ii permit sa ajunga in spatii sau zone inguste din jurul instalatiilor aflate in pereti, cum ar fi tevi si conductori electrici, nelasand zone de aer libere care ar putea reduce eficienta izolatiei. De asemenea, prin etansarea peretilor si sarpantelor cu sistemul de izolare cu celuloza se elimina infiltratiile de aer, curentii de convectie-in consecinta se creaza o bariera termica eficienta.
Aditional, celuloza actioneaza in distribuitia uniforma a umezelii prin cavitatile unde este folosita, prevenind acumularea ei intr-o zona si ajutand la o uscare mai rapida.
  • Celuloza umple complet cavitatile, lasand foarte putine zone cu aer. prin care poate trece sunetul, asigurand reducerea zgomotelor din interior
  • Celuloza are abilitatea de a bloca aerul in interiorul ei.
  • Densitatea pe mc a celulozei instalate in izolatiile este de 2-3 ori mai mare in comparative cu alte materiale
Sistemul de izolare cu celuloza Termocel este folosit pentru izolarea cladirilor vechi si noi, pe structura de lemn sau fier si zidarie, a podurilor, șarpantelor,etc. 
Mai multe informații despre sistemul de izolare cu celuloza gasiti aici: http://www.termocel.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugam să specificați "Numele" pentru o identificarea mai ușoară a răspunsului.... Mulțumim!

Dacă vă place acest Blog, va rugăm să-l susțineți printr-un click pe anunțul de mai jos. Mulțumim!