19 octombrie 2011

Administratorul nu vrea să dea drumul la căldură?

Daţi-l în judecată!

Deşi RADET a început furnizarea agentului termic în calorifere, unii bucureşteni se plâng că nu au căldură în case. Şi nu că ar fi vreo avarie pe undeva sau că locatarii au datorii către societatea RADET, ci pur şi simplu din cauza administratorilor.

De obicei locatarii sunt vinovaţi pentru că tremură în case. Aceştia nu vor să plătească prea mult la întreţinere şi preferă să pună un pulover în plus pe ei şi să dârdâie în apartamente. În unele blocuri, administratorii iau această decizie pe cont propriu şi nu dau drumul la căldură până nu consideră ei că e momentul să deschidă vana.
Potrivit b365, președintele Federației Asociațiilor de Proprietari din România, Radu Opaina spune că, dacă o familie consideră că i s-a adus prejudicii, de orice natură, prin amânarea furnizării agentului termic poate da administratorul în judecată.

Sursa: Libertatea.ro

2 comentarii:

  1. cine face legea in cazul centralei pe bloc !?
    daca s-a hotarat sa nu se porneasca centrala pana la o anumita temperatura a aerului exterior cine are dreptate ? adunarea generala a hotarat sa nu porneasca caldura, eu mai pot chema politia ?!

    RăspundețiȘtergere
  2. este inuman sa va lase sa suferiți de frig. Pana la urma acestea sunt neplăcerile vieții la bloc.

    RăspundețiȘtergere

Vă rugam să specificați "Numele" pentru o identificarea mai ușoară a răspunsului.... Mulțumim!

Dacă vă place acest Blog, va rugăm să-l susțineți printr-un click pe anunțul de mai jos. Mulțumim!