8 octombrie 2011

Cât vom plăti pentru întreţinere în această iarnă?

S-a stabilit tariful la căldură pentru iarna aceasta. Bucureştenii vor plăti gigacaloria cu subvenţie, adică la o valoare de 169,88 de lei, după cum a decis în urmă cu două zile consiliul general al Capitalei.

Bucureştenii pot să răsufle uşuraţi. Nu vor plăti gigacaloria la valoarea întreagă, aşa cum a stabilit recent Guvernul, fiindcă Municipalitatea are fonduri pentru a acorda subvenţii şi în acest sezon rece. Primarul general Sorin Oprescu a anunţat acum două zile că majoritatea locuitorilor Capitalei vor plăti 169,88 de lei pentru o gigacalorie, şi nu 318, cât e valoarea întreagă. S-a făcut rost de bani pentru subvenţii, luându-se de la alte proiecte ale Municipalităţii, a mai declarat Oprescu. 

Oricum, faţă de iarna 2010- 2011, tot se va plăti mai mult, fiindcă valoarea gigacaloriei atunci era cu 45 de lei mai mică. Specialiştii în domeniu ne-au declarat că în acest sezon rece va fi o creştere de 36% la întreţinere. Libertatea vă spune cât veţi avea de plată în această iarnă. Mai mult: Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugam să specificați "Numele" pentru o identificarea mai ușoară a răspunsului.... Mulțumim!

Dacă vă place acest Blog, va rugăm să-l susțineți printr-un click pe anunțul de mai jos. Mulțumim!