17 aprilie 2012

Restanțierii la întreținere pot fi dați pe mana recuperatorilor!

Dacă nu aţi reuşit să plătiţi întreţinerea pe lunile de iarnă, vă puteţi trezi în curând cu recuperatorii pe cap. Asta pentru că primele facturi ale iernii ajung la scadenţa de 90 de zile, iar firmele de utilităţi preferă să-i dea pe restanţieri pe mâna recuperatorilor.

Începând de luna mai, zeci de mii de români cu restanţe la întreţinere vor ajunge pe mâna recuperatorilor. Unul din patru riscă chiar să fie executat silit, potrivit rtv.net.

Recuperatorii s-au pregătit deja pentru o avalanşă de dosare de restanţieri. "Ne aşteptăm la o creştere în lunile mai-iunie, în special pe zona utilităţilor, unde restanţele facturilor din ianuarie-februarie ale acestui an vor ajunge peste 90 de zile de întârziere şi mai mult ca sigur vor intra în gestiunea noastră, acestea fiind protocoalele cu societăţile de utilităţi", a declarat Alexandru Rusen, reprezentantul unei firme de recuperare creanţe.

Mulţi nu au bani să plătească facturile uriaşe din această iarnă. În plus, cei care au acumulat deja restanţe prea mari, riscă să nu le mai poată plăti niciodată.

Sursa: Libertatea.ro