17 mai 2013

Risti sa iei amenda daca nu ingrijesti spatiul din jurul blocului

Bucureștenii risca sa fie amendați cu pana la 5.000 de lei daca nu isi ingrijesc terenurile din fata casei sau a blocului, conform unui proiect al Primariei Capitalei.
Totuși, acest lucru nu ii sperie pe administratorii blocurilor, ei motivând ca spațiul respectiv nu le aparține și ca nu pot fi trași la răspundere, arata Digi 24.

"Trebuie sa stabilești clar cum sa pui în posesie terenul. Nu poți sa ma obligi pe mine sa prestez nimic pe domeniul public. (Este necesara) semnătura clara a administrației, doar dacă dorește asociația, si pe de alta parte, din partea consiliului local", crede Mihai Mereuță, președinte al Ligii Asociațiilor de Proprietari Habitat.

Gh. S., administrator de bloc, spune ca ar fi cu totul altceva dacă spațiul respectiv le-ar aparține.

"Daca ar fi al nostru, dacă ne-ar aparține, dacă l-am avea in concesiune de la Primărie, și sa ne punem noi flori, plante, arbuști, probabil ar fi un spațiu mult mai frumos decât avem în momentul de fata", spune el.

Vezi pe site-ul Primariei Bucuresti proiectul municipalității.

Tot potrivit unui proiect al Primăriei, este posibil ca bucureștenii sa nu mai aibă voie sa pună aparate de aer condiționat pe fațada clădirilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugam să specificați "Numele" pentru o identificarea mai ușoară a răspunsului.... Mulțumim!

Dacă vă place acest Blog, va rugăm să-l susțineți printr-un click pe anunțul de mai jos. Mulțumim!