26 martie 2014

Hidroizolarea terasei de bloc - Informații utile

Firmele care desfășoară activități de hidroizolare a teraselor de blocuri încep lucrările în perioada următoare. Prima grijă a proprietarilor cărora le-a plouat în casă în toamnă și în sezonul rece, este să refacă cât mai grabnic terasa blocului. Hidroizolarea terasei unui bloc de 300-400 de metri pătrați costă aproximativ 3.500-4.500 de euro, varianta cea mai ieftină.

În general, lucrările de hidroizolare a acoperișului blocului pot fi făcute mai ieftin primăvara, când firmele de construcții au mai puțin de lucru.
Prețul de hidroizolare a unei terase de bloc variază între 8 şi 20 de euro metrul pătrat, în funcție de gradul de avariere a terasei, de materialele folosite, precum și de numărul straturilor de membrană folosite.
Pentru o lucrare trainică, vă recomandăm membrane bituminoase cu ardezie. Membrana bituminoasă cu ardezie este flexibilă şi mai rezistentăm aceasta avand o durată de viaţă mai lungă. Pe lângă materiale de calitate, un rol foarte important îl are manopera, echipa de hidroizolatori. Vă sfătuim sa apelați la profesioniști, având in vedere importanta lucrării de hidroizolatie. 
Hidroizolarea terasei unui bloc de 300-400 de metri pătraţi durează aproximativ 6-9 zile lucrătoare, timp în care este necesară o echipă de 3-4 oameni.
În funcţie de tipul lucrării, precum şi de materialele folosite, garanţia oferită de constructori la hidroizolarea terasei blocului este de 5-10 ani.

Pentru lucrarea dumneavoastră vă recomandăm sa apelaţi la o firma specializată în lucrarile de hidroizolaţii, identificata de noi pentru dumneavoastră: HIDROIZOLAŢII TERASE BLOC

Un comentariu:

Vă rugam să specificați "Numele" pentru o identificarea mai ușoară a răspunsului.... Mulțumim!

Dacă vă place acest Blog, va rugăm să-l susțineți printr-un click pe anunțul de mai jos. Mulțumim!