15 februarie 2010

Cat costa intretinerea in apartamentele noi?

Suma lunara platita la intretinere de proprietarii de locuinte situate in ansambluri rezidentiale noi este mult mai mare decat cea scoasa din buzunar de catre proprietarii apartamentelor vechi.
Aceasta poate ajunge si la 1.000 de euro, avand in vedere ca se calculeaza in functie de lifturile suplimentare, camerele video de supraveghere, parcarea subterana sau alte facilitati tehnice oferite de constructor.

Astfel, pe langa cele enumerate mai sus, persoanele care locuiesc in blocuri noi platesc lunar si pentru facilitatile suplimentare, cum ar fi spatiile verzi, locurile de joaca pentru copii, personal de paza, sala de fitness, Spa sau piscina, daca este cazul, scrie - Adevarul.

Nu putine au fost si sunt cazurile in care proprietarii, dupa cateva luni, au decis sa-si vanda apartamentele reclamand efortul financiar urias presupus de acestea.

Costurile de intretinere ale apartamentelor vechi includ numai plata utilitatilor, cheltuieli pentru curatenie si spatii comune, administrator si contabil. In privinta ansamblurilor rezindentiale noi lucrurile stau putin diferit. 
Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugam să specificați "Numele" pentru o identificarea mai ușoară a răspunsului.... Mulțumim!

Dacă vă place acest Blog, va rugăm să-l susțineți printr-un click pe anunțul de mai jos. Mulțumim!