31 iulie 2011

Reabilitarea termică poate reduce costurile de întreţinere la jumătate

Bucureştenii vor plăti mai mult pentru întreținere, în iarna 2011-2012, după ce CGMB a votat majorarea prețului la gigacalorie la aproape 170 lei. Mai puțin afectați de această majorare sunt doar bucureştenii care locuiesc în blocuri reabilitate termic.

"Reabilitarea termică este unica soluție, în momentul de față, pentru a menține la limita suportabilității factura pentru consumul de agent termic", a declarat Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman. Edilul susţine că locatarii care locuiesc în imobile reabilitate termic plătesc facturi la întreținere cu până la 50% mai mici. ”Reabilitarea termică a clădirilor este cea mai eficientă şi economică metodă de reducere a consumului de energie, precum şi a costurilor de încălzire, facturile la întreţinere scăzând cu până la 50%, iar pierderile de căldură cu 80%.”

Mai mult: Libertatea.ro

3 comentarii:

 1. cred ca da, poate reduce, si estetic va arata bine :) nu?

  RăspundețiȘtergere
 2. vecinul de deasupra apartamentului meu s a debransat de la caldura fara acordul vecinilor si nu si ma pus nici centrala de bloc . din aceasta cauza la mine in apartament este mult mai frg . ce este de facut ?

  RăspundețiȘtergere
 3. Reclamati-l la Asociatie, la Primarie si la RADET.
  O sa primeasca amenda, dar situatia se poate remedia numai in instanta, fiind singura care-l poate obliga sa monteze la loc instalatia de incalzire pentru ca s-a debransat fara acordul vecinilor.

  RăspundețiȘtergere

Vă rugam să specificați "Numele" pentru o identificarea mai ușoară a răspunsului.... Mulțumim!

Dacă vă place acest Blog, va rugăm să-l susțineți printr-un click pe anunțul de mai jos. Mulțumim!