1 octombrie 2011

"Noul Cod civil, pe intelesul tuturor" - site lansat de Ministerul Justitiei

Ministerul Justitiei a lansat site-ul "Noul Cod civil, pe intelesul tuturor", unde cei interesati vor putea gasi modificarile legislative aduse de noul Cod civil, care intra in vigoare sambata.

Pe acest site se regasesc si institutiile din vechiul Cod civil, care dateaza de la 1864, preluate si in noua reglementare, precizeaza un comunicat al Ministerului Justitiei.

Potrivit sursei citate, MJ si-a asumat rolul de coordonator al proiectului de transmitere a informatiilor "pe intelesul tuturor", alaturi de partenerii sai Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania, Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti si Consiliul de Mediere.

Pentru inceput pe noul site s-au postat lucruri noi despre testamente, consiliul de familie, divort, contracte, dar si despre unul dintre cele mai frecvente cazuri intalnite in practica dobandirea proprietatii prin accesiune.

In perioada urmatoare, site-ul Noul Cod civil, pe intelesul tuturor va fi completat cu prezentari ale institutiilor care au suscitat interesul publicului. 
Sursa: AGERPRES

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugam să specificați "Numele" pentru o identificarea mai ușoară a răspunsului.... Mulțumim!

Dacă vă place acest Blog, va rugăm să-l susțineți printr-un click pe anunțul de mai jos. Mulțumim!